Selecteer een pagina
logo-twins-schoonheidsalon-geraardsbergen

een 100% gepersonaliseerde gezichtsbehandeling

multi care techniek

De Multi-Technical Care werd ontwikkeld na een aantal jaren onderzoek. Deze revolutionaire behandeling is van toepassing voor zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategoriën.

Het combineert technieken van esthetische geneeskunde en cosmeceuticals die zeer gedoseerd zijn met actieve bestanddelen om een volledig en persoonlijke verzorging te bereiken op basis van jouw huidtype en het probleem dat je wil behandelen.

Cosmeceuticals staan bekend voor hun huidverbeterend effect,  hooggedoseerde ingrediënten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid.

De behandeling is daarom geschikt voor alle huidproblemen: acne, hyperpigmentatie, droge huid, couperose, littekens, striemen, melasma, … en  is direct na de sessie te zien en wordt steeds meer zichtbaar tot 6 weken later.

Deze techniek kan zowel toegepast worden op het gelaat en lichaam.

In de Multi Care behandeling worden de volgende 4 technieken gecombineerd:

stap 1reinigen en voorbereiden van de huid met de hydropeel

hydrapeel

Hydro-microdermabrasie is niet alleen een voorbereiding op andere gezichtsbehandelingen, maar ook al een behandeling op zich. Dankzij een zuigsysteem worden dode huidcellen, mee-eters en onvolkomenheden aan het huidoppervlak verwijderd. De huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender. 

stap 2behandelen van onvolkomenheden met fruitzuren

peelings 2.0

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geëxfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren. In de Multi-Technical Care zorgen ze voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten.

De Peelings kunnen ook als afzonderlijke behandeling genomen worden.

stap 3celgeneratie met microdermabrasie

micro-needling

Het creëert microwonden, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering van de dermiscomponenten kan de huidregenatie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

Microneedling kan ook als afzonderlijke behandeling genomen worden.

stap 4optimalisatie van de resultaten

LED-techniek

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be