Selecteer een pagina

persoonlijke coaching

restart

Met het Restart-programma leer je op een 100% natuurlijke manier omgaan met voeding om zo jouw lichaam in de juiste balans brengen.

Als je persoonlijke mentor gaan we samen op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam.

Restart is veel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

restartpersoonlijke begeleiding en jouw weg naar een gebalanceerd en fit lichaam

hoe werkt restart?

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

hoelang duurt restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

wie kan deelnemen aan restart?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

wat kan je verwachten van restart?

Een regulier dieet voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart-programma kan monitoren. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. En meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Twins is je restart-mentor aan je zijde

w

We geven je de juiste tools-for-the-job

word je eigen mentor over de 3 fases heen

Start vandaag nog

Wil je meer weten hoe het werkt?  Vraag dan een intake-gesprek* aan.

*Voor een intake-gesprek rekenen we 30 euro aan en wordt in mindering gebracht wanneer je intekent op het Restart-programma.

90% van de restarters hervallen niet! Zij werden hun eigen mentor en weten hoe hun gewicht te behouden!

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be