Selecteer een pagina

cryolipolyseafslanken dankzij koude

ontdek cryolipolyse om af te slanken

Cryolipolyse is een nieuwe technologie voor het behandelen van gelokaliseerd aspiratief vet, voornamelijk gelegen op het niveau van love handles, buik, billen en dijen. De Cryolipolysis-machine gebruikt aspiratie om vetweefsel te scheiden van andere weefsels. Daarna koelt het overtollige gelokaliseerde vet ongeveer 60 minuten af. Tijdens de behandeling daalt de binnentemperatuur van de kraal tot ongeveer 10 ° C terwijl de huidoppervlaktetemperatuur daalt tot ongeveer -8 ° C.

Dankzij de kou kristalliseren de vetcellen en hun wanden, wat hun levensvatbaarheid op lange termijn schaadt. Gelokaliseerde koude produceert een verlies van cellulaire vitaliteit van de vetcellen.

De verschillende onderzoeken duiden op een ontstekingsreactie 3 dagen na de behandeling met een gemiddelde piek na 14 dagen. De cellen die zijn gekoppeld aan ontsteking (neutrofielen, lymfocyten, monocyten en histiocyten) omringen de vetcellen (adipocyten) om ze op natuurlijke wijze te elimineren.

De behandelingszones:

 • NBuik: Zeg vaarwel tegen ongewenst buikvet en verwelkom een strakkere buik.
 • NLove Handles: Elimineer love handles en geniet van een gladdere taille.
 • NDijen Buitenkant: Bereik slankere dijen en voel je zelfverzekerd in je favoriete outfits.
 • NDijen Binnenkant: Verbeter de contouren van je dijen voor een betere definitie.
 • NBanana rolls: Minder vet onder de poep zorgt voor kleinere billen.
 • N Onderkin: Verstrak je halslijn en krijg een jeugdiger uiterlijk.
 • NArmen: Zorgt ervoor dat de bovenarmen slanker en steviger zijn.

RESULTATEN

Een afname van de onderhuidse vetlaag van 0% tot 30 % kan bereikt worden na één enkele behandeling van Cryolipolyse.

De resultaten zijn zichtbaar bij 9 personen op de 10. Het gemiddelde vetverlies is ongeveer 25% zichtbaar na 2 tot 3 maanden, dit komt overeen met een vetverlies van 1 tot 1,5 cm per behandelingssessie.

 • 20% van het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 15 dagen
 • 80% van het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 2 maanden

AANTAL SESSIES AANGERADEN VOOR EEN MAXIMALE RESULTAAT

Een tweede behandeling kan plaatsvinden 4 tot 6 weken na de eerste behandeling en zal het te bereiken resultaat optimaliseren. Deze resultaten hangen af van de anciënniteit van het vet, al dan niet aanwezigheid van cellulitis en van het geslacht van de klant (beter resultaat bij mannen). De vermindering van het vetvolume is sterker bij patiënten die een beperkte en discrete vetlaag hebben. De behandelde vetcellen worden vernietigd. Zolang de klant zijn gewicht behoudt. Wie op zijn voeding let en voldoende beweging heeft, zal een stabiel resultaat op lange termijn hebben.

EEN BEHANDELING IN DE PRAKTIJK

Omdat onze Cryolipolyse behandelingen op maat zijn van iedere zone, stelt dit jou in staat om controle te hebben over jouw behandelingen en kostprijs. 

Onze tarieven zijn duidelijk en transparant, zodat je precies kunt kiezen welke zones je wilt laten behandelen en wat het beste past bij jouw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of om direct een afspraak te maken. We staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een zelfverzekerder, stralender jij.

 

 

TE RESPECTEREN REGELS OM DE RESULTATEN VAN CRYOLIPOLYSIS TE MAXIMALISEREN

Na een Cryolipolysis behandeling en gedurende drie maanden:

 • Zich elke dag wegen.
 • Vermijd zoveel mogelijk koolhydraten en eet voldoende groenten en eiwitten.
 • Drink niet meer dan 2 kopjes koffie per dag (koffie verhoogt oestrogeen, wat een verhoging van de opslag van calorieën veroorzaakt).
 • Vermijd fruitsap of gesuikerde dranken drinken, of ze nu light of normaal zijn. De drankjes die “light” worden genoemd, verhogen de productie van insuline door de gesuikerde smaak en dat houdt een verhoging van de opslag van vet in het lichaam in. Vervang ze door koolzuurhoudend, licht gearomatiseerd mineraalwater.
 • Drink 2 liter water per dag.
 • Het is aanbevolen groene thee zonder suiker (aanvullen met een beetje citroen is oké) te drinken om je stofwisseling te optimaliseren.

De beste resultaten van Cryolipolysis worden bereikt als de nabehandelingsperiode samenvalt met een licht gewichtsverlies van 1 tot 4 kg.

De behandeling is toepasselijk bij zowel mannen als vrouwen

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be