Selecteer een pagina

cryolipolyseafslanken dankzij koude

ontdek cryolipolyse om af te slanken

Cryolipolyse is een nieuwe technologie voor het behandelen van gelokaliseerd aspiratief vet, voornamelijk gelegen op het niveau van love handles, buik, billen en dijen. De Cryolipolysis-machine gebruikt aspiratie om vetweefsel te scheiden van andere weefsels. Daarna koelt het overtollige gelokaliseerde vet ongeveer 60 minuten af. Tijdens de behandeling daalt de binnentemperatuur van de kraal tot ongeveer 10 ° C terwijl de huidoppervlaktetemperatuur daalt tot ongeveer -8 ° C.

Dankzij de kou kristalliseren de vetcellen en hun wanden, wat hun levensvatbaarheid op lange termijn schaadt. Gelokaliseerde koude produceert een verlies van cellulaire vitaliteit van de vetcellen.

De verschillende onderzoeken duiden op een ontstekingsreactie 3 dagen na de behandeling met een gemiddelde piek na 14 dagen. De cellen die zijn gekoppeld aan ontsteking (neutrofielen, lymfocyten, monocyten en histiocyten) omringen de vetcellen (adipocyten) om ze op natuurlijke wijze te elimineren.

De behandelingszones:

 • NDe buik
 • NDe binnenste en buitenste dijen
 • NDe love handles
 • NDe rug
 • NDe armen

RESULTATEN

Een afname van de onderhuidse vetlaag van 0% tot 30 % kan bereikt worden na één enkele behandeling van Cryolipolyse.

De resultaten zijn zichtbaar bij 9 personen op de 10. Het gemiddelde vetverlies is ongeveer 25% zichtbaar na 2 tot 3 maanden, dit komt overeen met een vetverlies van 1 tot 1,5 cm per behandelingssessie.

 • 20% van het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 15 dagen
 • 80% van het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 2 maanden

AANTAL SESSIES AANGERADEN VOOR EEN MAXIMALE RESULTAAT

Een tweede behandeling kan plaatsvinden 4 tot 6 weken na de eerste behandeling en zal het te bereiken resultaat optimaliseren. Deze resultaten hangen af van de anciënniteit van het vet, al dan niet aanwezigheid van cellulitis en van het geslacht van de klant (beter resultaat bij mannen). De vermindering van het vetvolume is sterker bij patiënten die een beperkte en discrete vetlaag hebben. De behandelde vetcellen worden vernietigd. Zolang de klant zijn gewicht behoudt. Wie op zijn voeding let en voldoende beweging heeft, zal een stabiel resultaat op lange termijn hebben.

EEN BEHANDELING IN DE PRAKTIJK

 

De behandelingszone wordt geëvalueerd en gemeten om de aanwezige hoeveelheid hypodermisch vet te bepalen. Zo kan men de meest geschikte parameters kiezen voor de te behandelende zone. Gevolgd door een meting van de huidplooi en de middelomtrek alsook het nemen van foto’s om zo een goede opvolging te garanderen en de doeltreffendheid te objectiveren.

Vervolgens neem je plaats in de behandelingsstoel, zittend of liggend naar gelang de behoefte. Een beschermende film doorweekt met gel wordt aangebracht op de te behandelende zone.

De behandelingsmachine zuigt de behandelingszone in een handvat hiervoor speciaal ontworpen. Het vet wordt eerst opgewarmd gedurende 5 minuten en vervolgens afgekoeld gedurende 55 minuten.

Na de behandelingssessie wordt de afgekoelde zone krachtig gemasseerd om het anti vet effect te accentueren. Na de activatie van het handvat zal je een koudegevoel gewaar worden.

Je kan zelfs je laptop of smartphone gebruiken of slapen gedurende de behandelingssessie.

De gewaarwording na de behandeling is deze van een strak getrokken huid eveneens deze van een compact vetvolume ten opzichte van een slap volume vóór de behandeling.

prijzen cryolipolyse

1 plaatsing
€ 130
2 plaatsingen
€ 180
3 plaatsingen
€ 265
4 plaatsingen
€285

TE RESPECTEREN REGELS OM DE RESULTATEN VAN CRYOLIPOLYSIS TE MAXIMALISEREN

Na een Cryolipolysis behandeling en gedurende drie maanden:

 • Zich elke dag wegen.
 • Vermijd zoveel mogelijk koolhydraten en eet voldoende groenten en eiwitten.
 • Drink niet meer dan 2 kopjes koffie per dag (koffie verhoogt oestrogeen, wat een verhoging van de opslag van calorieën veroorzaakt).
 • Vermijd fruitsap of gesuikerde dranken drinken, of ze nu light of normaal zijn. De drankjes die “light” worden genoemd, verhogen de productie van insuline door de gesuikerde smaak en dat houdt een verhoging van de opslag van vet in het lichaam in. Vervang ze door koolzuurhoudend, licht gearomatiseerd mineraalwater.
 • Drink 2 liter water per dag.
 • Het is aanbevolen groene thee zonder suiker (aanvullen met een beetje citroen is oké) te drinken om je stofwisseling te optimaliseren.

De beste resultaten van Cryolipolysis worden bereikt als de nabehandelingsperiode samenvalt met een licht gewichtsverlies van 1 tot 4 kg.

De behandeling is toepasselijk bij zowel mannen als vrouwen

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be