Selecteer een pagina

e-fitslank en strak zonder sport

beauty & slim

De E-Fit Beauty & Slim werkt met 2 technologieën. Namelijk met de EMS, elektrische spierstimulatie en infrarood. Je kan hier 3 verschillende E-Fit behandelen met uitvoeren.

Er zijn 3 behandelmethodes met de E-Fit Beauty & Slim:

  1. E-Shape: Slank & Strak zonder sporten
  2. E-Relieve: Pijnreductie rug, nek & gewrichten
  3. EMS Cardio trainingen (vetverbranding, calorieverbranding, anti-cellulitis, spierversteviging)

Iedere methode duurt slechts 20 minuten. Na 5 sessies heb je al zichtbare resultaten.

Combineer de E-fitsessies met een restart-programma en behaal uitzonderlijke resultaten!

Meer info tijdens een intake-gesprek of wens je een proefsessie?Maak volledig vrijblijvend een afspraak en kom te weten hoe we samen tot naar jouw ideale gewicht komen;

 

verbetering van het metabolisme

Theromo care (infrarood)

The ThermoCare werkt met IR-C lange golf infrarood en dringt 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt (deep level therapy tot 3.5cm).

Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

De helende werking vertaalt zich in een afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen. De lang golf infrarood energie die dus enkel op deze manier in ons lichaam binnenkomt, stimuleert het immuunsysteem, geeft impulsen aan het cel vernieuwingsproces, biedt een heilzame ondersteuning bij medische klachten en verbetert de bloeddoorstroming zodat we sterk, gezond en energiek blijven.

 

Voordelen infrarood:

celactivatie en vetverbranding

thermocare kledij

Aangepaste thermische kledij met elektropads werkt met E.M.S. technologie (Elektro Musculaire Technologie) in combinatie met de infraroodtherapie waardoor er positieve resultaten zijn op de celactivatie en de vetverbranding.

 

De technische kledij activeert 6 spiergroepen

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be