Selecteer een pagina
logo-twins-schoonheidsalon-geraardsbergen

een 100% gepersonaliseerde aanpak

behandelen van littekens & striemen

Bij Twins schoonheidssalon passen we verschillende technieken in huis om littekens en striemen te verminderen en zelfs te verwijderen.

Welke techniek of behandeling best bij je past gaan we na tijdens een intake-gesprek.

micro-needling

Het creëert microwonden, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering van de dermiscomponenten kan de huidregenatie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

LED-techniek

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Plasma-techniek

Met een Plasma behandeling is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen (verstrakken). Daarnaast doen we, met deze behandeling, een beroep op het zelf herstellend vermogen van de huid, waardoor de huid weer collageen aan gaat maken. De huid wordt zichtbaar jonger, gelift, de elasticiteit verbeterd en de tint wordt mooier.

De plasma flitsen laten een klein korstje achter op de huid dit noemen we een “plasma spot” deze plasma spot verdwijnt binnen 5-7 dagen vanzelf waarnaar de huid roze toont, dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

©2020 TWINS | Designed with   by mark-up.be